sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Väriä elämään

Olipas poikkeuksellinen viikonloppu. Pyhitin nimittäin koko viikonlopun täysin itselleni. Lauantaina oli tarkoitus lähteä shoppailemaan ja puuhata kaikennäköistä Rytölän parissa, mutta en pystynyt irrottamaan itseäni sohvan uumenista. Niinpä makoilin ihan koko päivän sohvalla (lähikauppa reissua lukuunottamatta) ja vedin napaani aivan järkyttävät määrät mässyä (huom! en ollut edes darrassa!) ja tuijotin tunti tolkulla amerikan X Factorya, Julia Robertsin elämäkertaa yms. muuta television tarjoamaa laatukamaa. Täytyy myöntää, että tuli ihan tarpeeseen, mutta toista päivää en enää olisi niin pystynyt viettämään. Niinpä tänä aamuna, nukuttuani pitkät ja hyvät yöunet, suuntasin kulkuni keskustaan. Olin tällä viikolla jo piipahtanu Kampin Marimekossa ja ihastuin siellä kuukauden kantistarjouksessa olevaan Uuna -mekkoon. Perjantaisen palkkapäivän mahollistamana sorruin tänään mekon ostoon.


Tällainen mekko on siis kyseessä. Näyttää kuvassa leveeltä, mutta istuu mun pönäkkään vartalomalliin oikein hyvin. Helmet on ikivanhat muistaakseni joskus Seppälästä ostetut.















Tällä viikolla postiin kopsahti myös tämä henkkamaukan hame.Mustaruskea vyö on Kapp Ahlista. Hameen väri on ihan hauska, mutta siinä on aika teinipituus. Pienen tuulenvireen käydessä esittelen itsestäni ruumiinosia, jotka saisivat pysyä visusti piilossa...









...toisaalta kun nämä Bangkokista ostetut korvikset ja henkkamaukan sormus käyvät niin hyvin yhteen ton mekon kanssa (+pyykinpesukonetta ei ole vieläkään ja vaatteet alkavat nyt olla loppu) niin kerrankos sitä voi vastaantulijat sokaista kauhusta syksyisen tuulen tuiverruksessa.












"Tulee kalliiksi näyttää näin halvalle" tuumaili Dolly Parton. Ja näinhänhän se onkin. Kokeilin tänään uutta hiusväriä, Live color xxl:n 00A absolute platinum, joka mainostaa lopputuloksen olevan "pitkäkestoinen, intensiivinen ja hohtavan vaalea ilman keltaisuutta". No, pääni ei ehkä koskaan ole ollut näin keltainen kuin tällä hetkellä. Tosin hiukset on vielä värjäyksen jäljiltä märät, joten toivonkipinä on vielä jäljellä, mutta eiköhän se kampaajareissuksi kumminkin mene. En pysty ymmärtämään miten en enää saa kaupanväreillä muuta kuin keltaista lopputulosta. Tarkoituksena on värjätä tänään myös kulmakarvat, jos sekin värjäyskokeilu menee yhtä plörinäksi kuin tukan kanssa kävi, niin huomeaamuna astelee bussipysäkille melkoinen ilmestys kera keltaiten hiuksien ja outojen kulmakarvojen. No ainakin sillä ilmestyskirjan pedolla on päällään kiva Uuna -mekko."Tee se itse - säästä" on siis totta näissä värjäyshommissakin. Pitäisi tässä vaiheessa jo uskoa ja käyttää vaan ammattilaisten tarjoamia palveluja hyväkseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti