lauantai 1. lokakuuta 2011

Muutto

Olen laiminlyönyt blogia nyt pahemman kerran. Ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa päivityksiin ja unohdin kameranki Rytölään. Itse koitin pistää Kumpulan kämppää pakettiin alkuviikosta ja siippa ahkeroi yömyöhään Rytölässä koettaen saada meille kotia mahdollisimman pitkälle valmiiksi ennen muuttoa. Ei kyllä saatu ihan kaikkea valmiiksi, mutta aika hyvin kuitenkin. Pieniä viimeistelyjä, kuten lattialistat yms. on vielä laittamatta + keittiössä on vielä jotain hommaa ja kylppäri valmistuu ensi viikon alkupuolella. Niin ja vessaan ei ehditty koskea ollenkaan. Joka tapauksessa torstaina minä ja kolme enemmän tai vähemmän raavasta miestä muutettiin tavarat sisään ja tänään olen yrittänyt saada kamaa paikalleen. En kyllä paljoa aikaiseksi saanut, n.25 muuttolaatikkoa ja jätesäkkivuori odottavat vielä tyhjentämistä.
Eilen olin pitkästä aikaa tuulettamassa remonttipölyjä yön selässä. Dave Lindholm & Andy Mccoy olivat akustisella keikalla On The Rocksissa ja molempien suurena fanina oli minun oli nämä epelit tottakai nähtävä! Keikka ei kyllä ollut kovin kummoinen. Andy oli tuttuun tyyliinsä täysin sekaisin . Dave joi vichyä ja lauloi vaan pari biisiä, koska Andy, joka varasti vähä niinkuin shown itselleen naakkui päättäväisesti melkein kaikki biisit läpi. En tunnistanut kuin ehkä 5 biisiä, kaikki muut oli covereita yhtä Suicide Twinsin kipaletta lukuun ottamatta. Mutta se on kyllä sanottava, että kyllähän noi tyypit vaan omaa sen kitaran rämpyttämisen lahjan, se on saletti se.


Ehdin järjestellä lasi/muki kaapin. Poistin kylmästi kaikki parittomat mukit ja lasit kirpparikamoihin (joita taitaakin vielä kertyä aikamoinen läjä). Tosin kuten sanottu, en ole ehtinyt vielä kaikkia laatikoita purkaa, joten jotain kaappiin on vielä angättävä. Nyt se vaan olisi kivannäköinen ja väljä. Toi kätsä muki teline on Ikeasta.
Meillä taitaa viinilaseja olla nyt sitten enemmän kuin juomalaseja ;)











Aah tätä tilan määrää!! Oli ihanaa latoa ruokailuväleet tollaseen 60 cm leveään vetolaatikostoon, kun aina ennen ne on olleet ahtaasti sellaisessa muovisessa perusjutussa missä ruokailuvälineitä säilytetään.
Kuten kuva kertoo, meillä syödään ruokaa aika useasti (vieraiden kauhuksi) syömäpuikoilla.









Kapustoja yms. poistin kirppiskamoihin myös melko runsaalla kädellä, samoin kuin kaikki veiset. Ostettiin uusi hieno Fiskarsin veitsitukki ja veitset sen mukana, joten vanhoja veitsiä ei enää tarvita. Näille vaan pitäisi kanssa joku lokeriko laatikkoon hommata. Noita vetolaatikoita on muuten hullun mukavaa liikutella, kun niissä on sellaiset vaimennus systeemit, et se laatikko liukuu silleen sulavasti kiinni.





Sitten ruoka-osioon. Siippa haki darra sapuskaksi Chicosin Cajun burgerin (hampurilaispihvi, cajunkastiketta, ranskankermaa, cheddarjuustoa, salaattia, punasipulia ja coleslaw-salaattia, jalapenoa sekä ranskalaisia perunoita, 12,40 € ) joka oli ihan hyvä. Oma suosikkini Chicosin burgereista on vegetarian club burger, joka vie kielen ja nälän menneessään. Chicosta saa kaikki burgerit soijapihveillä, mistä oikein iso hatunnosto!




Illan hämärtyessä oli aivan pakko laittaa kynttilöitä palamaan, mikä tietenkin lisäsi tunnelmaa Casa Rytölässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti