sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Musta, mustempi, mustin

Tämän päiväinen ilon aihe on ollut astianpesukoneen käyttöön otto! Ei enää ylikorkeita tiskivuoria ja palaveeraamista niiden parissa! Havaitsin mustien kodinkoneiden kuvaamisen varsin hankalaksi näissä Rytölän olosuhteissa joten enemmin linkitän kuvat keittiön masiinoista tähän:



Jääkaappipakastin on myös musta, mut "tuotetta ei enää ole saatavilla", eikä näin ollen kuviakaan. Joo-o, mut jännältä tuntuu, kun indukstioliesi kuumenee silmän räpäyksessä ja Essence viinilasit saa kirkkaan puhtaaksi astianpesukoneen ansiosta. Vielä kun oppisi kokkaamaan maistuvaa ruokaakin. Sittenhän sitä voisi hengailla onnesta soikeena hellan (=induktiolieden) ja astianpesukoneen välissä, eikä vaan pakottaa siippaa sinne :)
Tämän päiväinen Giganti vierailu poiki uuden vedenkeittimen, musta on tottakai väri siinäkin. Tässä uutukainen pääsi samaan kuvaan maustepurkkien kanssa:



Maustepurkeista meinasi tulla ongelma. Entisessä asunnossa meillä oli seinällä itse tehty hylly juuri näitä purnukoita varten, mutta Rytölässä sille ei ollut seinätilaa. Ratkaisimme ongelman Ikean jättitarjottimen avulla, joka lepäilee työtason päällä. Taustalle tapetoidaan toi Seinäruususta tilattu Cole & Son "cow parsley " -tapetti, joka siis tulee lasin taakse seinän välitilaan laattojen asemasta.



Kato kävi lautasissakin. Pelkkää keltaista Teemaa ja Paratiisia, jota on kyllä ihan liian vähän, mutta noita kahta on helppo yhdistellä keskenään. Jälkkäriastioina toimii eriväriset Koko -lautaset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti