maanantai 31. lokakuuta 2011

Olohuone

Esittelyssä tänään melko valmis olohuone. Listat yms. ovat paikoillaan, ainoastaan muutamia yksityiskohtia pitää vielä vähän hioa.


Täytin viikonloppuna siipan tekemän vinyylihyllyn. En kyllä jaksanut alkaa sitä aakkostamaan, kun levyt ovat muuton jäljiltä aivan sekaisin. Kaikki siipan levyt eivät siihen sitä paitsi mahtuneetkaan. Sisustuslehdissä on aina huippukivoja asetelmia, kirjapinoja yms. pöytien päällä, mut ne ei kyllä vaan minulta luonnistu. Peikonlehden lisäksi hyllyn päällä on vanha puhelin mummolasta, festivo -kynttilänjalat, jotka ostin könttänä Huuto.netistä ja ainakin 20 vuotta sitten lahjaksi saatu kipsinen valkoinen kisuli. Huomatkaa myös letkeä Tahvo vasemmalla. Kuuluu siis tähän asetelmaan.

Tyhmää kun en osaa käyttää mitään kuvankäsittelyohjelmaa, tuokin kuva on ihan vino ja samea (ja epätarkkakin). Siippa saa alkaa antaa aiheesta hieman oppitunteja jahka tämä Rytölä rumba on joskus loppu...


Tää on keittiön puolelata otettu. Keittiö ja olohuone kun on meillä yhtenäinen, välissä on vaan pyörillä liikkuva saareke, jonka voi siis liikutella tarvittaessa syrjään. Pöytä taas on molemmin puolin jatkettava ja tarkoitus olisi viettää paljon illallisia isolla porukalla tämän pöydän ääressä kunhan Rytölä joskus valmistuu...Verhot on kyl pakko hankkii uudet, niin paljon kuin noista valkoisita tykkäänkin, niin on ne vaan vähä tylsät.




Olkkarin pöydäksi ostettiin Ratian Saaristo arkku. Se aukeaa sivulta, joten voisin siihenkin päälle yrittää siipan kauhuksi tekaista jonkun hianon asetelman. Se on kyllä tajuttoman vaikeaa saada rento, muttei kuitenkaan sotkuinen vaikutelma. Se näyttää aina liian asetellulta tai sitten ihan kaaokselta. Niin ja joku tarjotin tai vastaava on pakko myös hankkia ennen kuin ekat punaviini läiskät ovat puupinnassa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti