perjantai 28. lokakuuta 2011

Meet Me In The Bathroom

Ohoooooops, onpas aika taas vierähtänyt viime kerrasta, anteeksi. Lupaan tästä hyvästä päivittää Rytölän tapahtumia tämän viikonlopun jokaisena päivänä ja se on sitte lupaus se! Muttamutta, hyviä uutisia, kylppärimme on lähes valmis, sen enempää lätisemättä siirtykäämme siis suoraan kuvien pariin:


...sinä kesytät kylpyhuoneessa neljä mustaa lintua...
Rytölän yllättävät teemavärit löytyvät tosiaakin myös kylppärin puolelta. Peili on ostettu Anttilasta, seinävalaisimet Lamppukauppa.fi:stä, hana ja malja-allas Netraudasta, seinäkaappi Temal:sta ja senkki Tattarisuon putiikista (en enää muista mistä sieltä tarkalleen). Senkki oli alunperin sellainen ripulinruskea, mutta kuitenkin oikean kokoinen. Käsittelin sen vedenkestävällä ja mustaruskeaksi sävytytyllä lakalla, katsotaan miten se käytössä tulee kestämään.










On muuten aika aikamoisen haastavaa saada kuvia näin ahtaassa tilassa. Ahtauden pula ei kuitenkaan tule iskemään tämän altaan äärellä meikkejä pestessä. Halusin tilavan altaan ja sellaisen näemmä myös sain. Sitähän saa, mitä tilaa. Niinpä niin.














Ovee vasta päätä oleva seinä on vielä tyhjillään ja jollain pitäisi peittää toi kauhee pesukoneen poistoputki lattian rajassa. Tarkoitus olisi hankkia pyykkikori siihen eteen peittämään sen rumiluksen. Niin ja joku pieni mattokin lattialle on ehdottomasti hankittava. Tohon seinään ostin jo naulakon ja pyyhkeet, jotka eivät vielä ole päässeet seinälle asti...












...mutta tällaiset ne on. Harmaat Finlaysonin "Optinen omena" -käsipyyhkeet (kiitokset ja terveiset henkilölle jonka kautta nää sain) ja Indiskasta taas löytyi sopiva naulakko kyseisille pyyhkeille.










Kylppärin kattovalaisin on Ikeasta.












Rytölään tipahti ensimmäinen postikortti ulkomailta. Se sai kunniapaikan jääkaapin ovesta. Kivan värikäs kortti ja kissa-aihe saa tietenkin lisäpisteitä. Kiitos kaunis sen lähettäjälle!















Pakko laittaa vielä loppukevennys mukaan. Siippa siinä puuhailee keskeneräisen keittiön parissa ja rakennusmestarin valvonnan alla. Huomatkaa kuinka tärkeänä ja tarkkaavaisena Tahvo valvoo näitä toimia.
Niin ja pist. siipallani on sitten ihan normaali jalka ton epämuodostuman sijaan ;)


P.s. Miina ja minä lähetetään vielä terveisiä eräälle erittäin tarkkasilmäiselle tämän blogin lukijalle, olet vieläkin ainoa meidät bongannut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti