lauantai 8. lokakuuta 2011

Rytölä, sweet Rytölä

5 - 7 viikkoa voi tuntua käsittämättömän pitkälle- tai lyhyelle ajalle. 4 viikkoa lomamatkalla ulkomailla, tai yleensäkkin lomalla, vilahtaa ohi, ennenkuin ehtii kissaa sanoa. 5 viikkoa sitten saimme Rytölän avaimet ja aloitimme remppamaan. Tuntui kuin siitä olisi iäisyys. Silloin sitä luuli, että kuukaudessa saisi rempattua yhden Rytölän ihan tuosta noin vaan. Näin ajatteli naiivi ensikertalainen remppaaja. Olen pessyt viimeksi pyykkiä 7 viikkoa sitten. Kaiki ihmettelevät miten mulla riittä vaatteita. Sitä ihmettelen itsekkin. Lähinnä kyllä remppailin aina samoissa rytkyissä ja töihin yritän laittaa jotain mitä just ja just kehtaa päällen vielä vetää. Onneksi työskentelen studion kätköissä, joten välillä voi laittaa päälle jotain virttyneitäkin kledjuja. Lisäksi ikävöin suuresti kotiruokaa. Suurena kotiruoka fanaatikkona nämä viimeiset 5 viikkoa eineksillä ja pizzalla ovat olleet aika kuluttavia. Onneksi kauppoihin on edes tullut jo lanttulaatiikkoa. Se on muuten kerrassaan käsittämätöntä, että porkkanalaatikkoa löytyy kaupoistaläpi vuoden, mutta lanttulaatikkoa vasta näin lokakuun puolella. Kuka tämänkin päättää?


Järjestin rakkaat Marimekon kankaat kerrankin kaappiin saakka. Tätä ennen ne ovat pyörineet jätesäkeissä, joten nyt kun järjestelin ne kaappiin asti tein aikamoisia löytöjä kankaiden kanssa, joita en edes muistanut omistaneeni!















Laitoin tänään myös makkaria kuntoon, kuten tästä kelmeästä kuvasta voi päätellä. Toi kangas taulu pitäisi huomenna viritellä seinälle asti. Siitä olen oikeastaan poiminut värit makuuhuoneeseen. Tässä huoneessa ei ole uusia hankintoja ollenkaan, vaan kaikki tavarat ovat edellisestä asunnosta. Nyt pulmailen ton Ananas -kankaan kanssa. Siis pitäisikö verhoja olla kaksi. Toisaalta ainakin pimeän syksyn ja talven ajan pärjäämme yhdellä verholla ja nyt kun se on suorana ikkunassa tulee upea kuvio hyvin esille.



Tämän joulukoristeen ostin muutama vuosi sitten Indiskasta. Silloin ostin sen roikkumaan keskelle kattoa valaisimen paikalle. Harmi etten ostanut silloin kahta kappaletta, nyt ne voisi laittaa roikkuu sängyn molemmin puolin. Tuikku, anteeksi lämpökynttilä, luo ihanan varjon kattoon ja seinään illan pimentyessä. Kattovalaisin on siis hakusessa, en ole ikinä sellaista makuuhuoneessa omistanut.












Tää on mun puoli sänkyä. Sängyn (alkuperä Asko) ja yöpöydät (Indig Living) ostin Huutonetistä, valaisin on Citymarketista ja sängynpeite Ellokselta.
















Arvon mekin ansaitsemme...mun ekat töppöset pääsivät Rytölässäkin seinälle kehyksiin.

















Olohuoneen uusi hankinta, tv-taso Indig Livingistä maksoi 390 €. Yleensä inhoon kaikkia lasiovia- pöytiä jne. Mut tossa noi lasiovet ei häiritse.










Kattimatit ovat muutosta asti olleet mummolassa hoidossa. Odottelemme kylppärirempan valmistumista (joka näköjään jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...) ennen kuin naukunaamat kotiutetaan Rytölään. Sen ajan voi sohva olla ilman suojapeitteitä ja voi pitää tyynyjäkin esillä ilman karvoittumisen vaaraa. Noi kaikki tyynyt on Marimekon kankaista, pallollisen ja raidallisen ompelin itse ja hai -tyynyn ostin myymälästä muutama vuosi sitten.

2 kommenttia:

  1. Lisää kuvia!!! Tai videoo! Hei joo, video, jossa kiertelet teillä! Erityisesti keittiö kiinnostaa.

    VastaaPoista
  2. Kuvia tulee ihan varmasti lisää! Yritän laittaa niitä sitä mukaa kun saadaan Rytölää valmiiks, esim. keittiö on nyt vaaleensinisten suojamuovien ( + tietty tiskien )peitosssa. Video ehdotus on muute hyvä, se pitääkin muuten toteuttaa, sit ku on valmiimpaa :)

    VastaaPoista