keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Huone 1 / 5

Tuumasta toimeen. Esittelen nyt näitä Rytölän huoneita. Jätän suosiolla pois vaatehuoneen (sotkuinen ja ei mitään nähtävää)  ja kylppärin (liian vaikea kuvata). Siitä huolimatta jäljelle jää vielä 5 huonetta 70 neliön kolmiostamme,kummallista, heh.

Ensimmäisenä on punainen hotelli helpotus.


Siippa laatoitti + kalusti tämän huoneen ihan itse. Minun piti auttaa tuossa takaseinän puhdistuksessa, mutta Tonttumies oli silloin päättänyt kotiutua kohtuuni jonka seurauksena makoilin vain kalpeana sohvan syövereissä.

Siippa halusi välttämättä Sonic Youthin julisteen koristamaan vessamme seinää. Hyvinhän se sinne istuukin.

 Lähikuva Cairo Rojo -laatasta







 Tämä punainen lääkekaappi on sopivan värinen, mutta käytössä hieman hankalan mallinen kapistus.

Finlaysonin Optinen omena -käsipyyhkeet

Tässä pienessä muutaman neliön kopissa olikin aikoinaan miettimistä. Siippa halusi ehdottomasti punaisen vessan, joka kuulosti korvaani kauhistuttavalle. Pitkällisten neuvottelujen jälkeen päädyimme molempia tyydyttävään ratkaisuun, että vain yksi seinä olisi punainen. Bongasin nuo Cairo Rojo -laatat RTV:n viime vuoden Habitare messujen osastolta. Itse olisin halunnut lattian ja kaikki kylppärikalusteet valkoisiksi ja siippa taas halusi ne mustana. Annoin sitten periksi, kun tämä oli ainoa huone minkä siippa sai sisustaa toivomallaan tavalla. Ja hyvähän siitä tulikin. Lääkekaappia metsästettiin myös tovi, kun punainen piti saada. Jostain nettikaupasta se sitten löytyi.

Ensi kerralla vuorossa peilistä heijastuva eteinen.

1 kommentti: