maanantai 29. lokakuuta 2012

Sälää ja seikkailuja

Hei vaan ja ädsiuuuuuuuuuu! Pienessä nuhassa täällä kirjoitellaan. Koska Rytölän arkeen ei kuulu sen kummempia niin kerronpa paikoista missä seikkailimme Tonttumiehen kanssa viime viikolla ja mitä pieniä hankintoja tein / sain viime viikolla sulostuttamaan Rytöläämme.

Kävimme Tonttumiehen kanssa Marimekon ystävämyynneissä. Ryntäsimme  sinne heti ekana päivänä, koska muina päivinä oli muita kiireitä. Sielläpä oli melkoiset hulinat päällä ja vaunujen kanssa oli aika haasteellista poukkoilla ja pujotella ihmisvilinässä. En juurikaan saanut katseltua mitä tarjolla olisi ollut, joten ostin vain Tonttumiehelle tällaisen pipon ja samaa Bo Boo -kuosia olevan ruokalapun.

Väsähtänyt tyyliniekka
Perjantaina käväisimme vuorostaan kirja(yhdistettynä musiikki, viini, ruoka + tiesmitäkaikkea) messuilla. Kirjoja en ostanut, vaikka halvalla olisi lähtenyt. Nykyisin kun ei ole aikaa selailla muita kuin opiskeluihin liittyviä opuksia. Mukaan tarttui kuitenkin taas uusi kissa -magneetti koristamaan jääkaappimme ovea. Tämä oli pakollinen hankinta, sillä selkeesti kuvassa poseeraa Tahvo ja Miina.

Uusi magneetti ylhäällä vasemmalla.
Sunnuntaina saimme kutsun viini- & ruokasnobin sisareni luokse brunsseilemaan. Tarjolla oli mm.ihanaa kasvispiirasta, munakasta ja croisantteja.


Bontonterrieri Putte oli erittäin kiinnostunut sekä Tonttumiehestä, että hänen leluistaan.

Pusutornado   

Pallopäiset kaverukset
Siskoseni oli juuri palaillut Portugalin matkalta ja sain sieltä tuliaisiksi keraamisen kukon. Siippa taas oli viikonlopun Venäjällä ja sieltä tuli tuliaisena saman sävyinen maatuska. Asettelin nämä tyypit olohuoneen seinähyllylle, jonne ostin viime viikolla muutaman kasvin. Ruukut pitäisi vaan niille vielä hommata.


Ja kehyksiin saada tietätettyä valokuvia ja Festivo -kynttiläjalkoihin pitäisi myös hommata ehdottomasti värikkäitä kynttilöitä. Valkoiset on niin valjut ja huomaamattomat.

Ajattelin seuraavaksi tehdä sellainen esittely kierroksen Rytölän jokaisesta huoneesta tänne blogiin. Ei ne ihan kauheasti ole muuttuneet niistä kuvista mitä olen tänne jo laittanut, mutta kyllä varmaan jotain uusia juttuja on kuitenkin joka huoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti