sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hulluna astioihin

IIK! Ehdin viime tingassa Iittalan iik!mitä löytöjä! -päiville.  Mukaan lähti 2 kpl:tta Paratiisi lautasia. Niitä kun keräilen ja säästö oli aikamoinen, 18 € /kpl (norm. 30, 90 €).



Seuraava kampanja minne olisi suunnattava olisi ensi keskiviikkona alkavat Hullut päivät. Viime kerrasta onkin vuosia aikaa. Huomasin 3 settisen Ateenan aamun olevan  halvennuksessa siellä.  Rytöläänhän tämmöinen on jo kerran hankittu, mutta sille lasiteokselle kävi vähän köpelösti. Siippa kun siivouksen tohinoissa imuroi verhoja kissankarvoista sen verran voimakkailla vedoilla, että koko verhtanko räsähti alas. Tämän seurauksena Ateenan aamu lepäili lattialla tuhansina sirpaleina. Näiden Iittaloiden perään en edes itkenyt. Kerran siippa sai tiskipöydältä alas yhdellä kertaa pari Teeman ruokalautasta ja Aino Aallon kulhon (suurin koko). Itkulleni ei meinannut tulla loppua. Molemmat kun sattuivat olemaan sellaista väriä mitä ei enää valmisteta.
Enivei, taitaa vaan olla melkoinen suicide lähteä lastenvaunuilla lauantai päivänä seikkailemaan Stockalle muutaman muun hinnoista hullaantuneen ihmisen kiusaksi...

 
     
Tonttumiehen kummitustäti vieraili tänään meillä ja toi tullessaan kirjan, joka on täällä monelle mieleen. Seuraavassa fanit kertovat kuva-arvoituksen turvin kirjan nimen:
Kukkuluuruu!...
... Missä on kissanpentuni?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti