torstai 8. marraskuuta 2012

Huone 2 / 5

Tervetuloa Rytölään! Esittelyssä siis se huone, jonka kautta tullaan sisälle, eli eteinen. Ensimmäinen näkymä kun sisään tullaan on tällainen:


Muutoksina edellisiin eteisen kuviin on lisääntyneet kehykset seinällä, peltinen öttiäistaulu lattialla, salkut pöydän alla, pöydän päällä on tavarat hieman vaihtuneet sekä koruille nakuttelin naulakon seinään. Ne kun tuppasivat aina olemaan solmussa laatikon pohjalla. Eivätpä ole enää. Lisäksi tuo paikka on tosi käytännöllinen, peliä vastapäätä. Pystyy mallailemaan kiireessäkin, että millaisen helyn heittää kaulaan tai ranteeseen. Sain tänään ihanan kissa-aiheisen postikortin Oulusta (KIITOS!) ja lisäsin sen kehyksiin kuvien oton jälkeen tuohon pöydälle. Ilmeisesti pöydän kansilevyn valkoiseksi maalaaminen kuuluu iäisyys projekteihin...

Kehysseinällä olisi vielä tilaa valokuville ja grafiikalle

Ylimmän salkun raahasin muutamalla eurolla kierrätyskeskukselta ja alimman toi siippa entiseltä treenikämpältä. Molemmat toimittavat nyt lehtiroskiksen virkoja.

Keittiön ikkunasta kantautuva auringon kajo  


Auringon siirtyessä toiselle seinämälle tulee päivänvaloa hyvin eteiseen noista lasi-ikkunoista. Olen kyllä super tyytyväinen, että halusin ne ja siippa suostui ne tekemään. Emmekä ole vieläkään kyllästyneet tuohon puu-aiheiseen seinätarraan. Itse asiassa en ole kyllästynyt vielä mihinkään juttuun mitä remppasimme tänne. Puolen vuoden suunnittelu prosessi oli siis meille oikein hyvä juttu, Tuli mietityä materiaalit moneen kertaan ja kunnolla.

ilta tunnelmaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti