maanantai 12. marraskuuta 2012

Leivontaa ja laitantaa

Rytölässä vietettiin eilen ensimmäisen kerran isänpäivää. Juhlan kunniaksi napsin alan blogeista hieman ohjeita ja leivoin suklaisia Yummy bakersin cupcakeja  ja tällä Kinuskikissan ohjeella kasvispiirakan. Tosin hieman oikasin ja ostin piirakkaan valmiin pohjataikinan. Tässä hieman isänpäivän tunnelmia:

Isin kunniaksi ykköset yllä!
Viikonloppuna duunailimme keittiön puolella tofu-portobello burgereita ja coleslaw salaattia. Miten olen ennen edes pystynyt syömään hamppareita ilman tätä loistavaa salaatti lisuketta??!!??


Olisin halunnut lehtikuusen oksia taas maljakkoon, mutta koska en tiedä mistä niitä täältä lähettyviltä oikein saisi päästin varsinaiset hortonomin taidot valloilleen:


Spreijattuja  rikkaruohoja, heiniä ja muuta kuivaa kasvillisuutta mitä nyt tuolta luonnosta onnistuin päiväkävelyllä mukaan napsimaan. Kaivoin askartelupakista hopeista- ja lumihiutale spraytä joilla spreijasin kimppua pari sekunttia ja eikun rehut maljakkoon ja ta-daa;  talvinen fiiliskimppu on valmis! Pohjalle vielä valkoista hiekkaa ja muutaman euron krassi maljakon ympärille.

Viikonloppuna Rytölään tuleekin pitkästä aikaa ruokavieraita kylään. Saakin vähän mietiskellä mitä heille tarjoaa. Siitä sitten lisää ensi viikolla...

1 kommentti:

  1. Vau, Kinuskikissa tekee yhteistyötä Fazerin kanssa. Kyllä tuli taas nälkä tällä sun blogi-sivulla.

    VastaaPoista