sunnuntai 4. elokuuta 2013

Le Crotoy

Tämä pieni ranskalainen kylä oli oikeastaan yhdessä päivässä nähty. Ihan nätti, mutta ei mikään ihmeellinen. Paikka kiehtoi selvästi eniten varttuneempaa brittiväkeä. Parasta paikassa oli meri ja varsinkin sen vuorovesi, mitä emme ennalta tienneet. Niinpä kun lähdimme uimakamppaat messissä samoilemaan merenrantaan, oli vastassa melkoinen yllätys:




Niin, missäs se meri oikeen on? Vastassa oli pelkkä meren pohja. Tuli väkisinkin sellainen tsunamifiilis, että jääkö tyhmänä turistina kuvailemaan tätä outoa näkyä, vai pitäisikö juosta henkensä edestä jonnekkin mahdollisimman korkealle paikalle. Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon ja tässä vähän kuvamateriaalia rannasta:





En ole yhtään meri tai muutenkaan vesi ihminen (paitsi horoskoopilta) mutta pohdin pitäisikö näistä ranta kuvista tehdä jonkinlainen kuvakollaasi makuuhuoneeseen...

Merivesi alkoi palailla klo 17 maissa. Ei millään kauhealla vauhdilla, mutta jos vähäksi aikaa katsoi muualle ja sitten taas rantaan, oli vesi lipunut yllättävän pitkälle edellisestä vilkaisusta:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti