sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kirppislöytöjä

Kesän aikana tuli koluttua piiiitkästä aikaa kirpputoreja. Vuosia sitten jaksoin koluta kirppareita ihan into pinkeenä. Sitten alkoi tuntumaan ettei mitään oikein löytynyt ja hinnat olivat jotain ihan muita kuin kirpparihintoja. Nyt kuitenkin taas innostuin hommasta ja löysinkin vaikka mitä kivaa! Mökkeilimme kesän aikan Forssan suunnalla ja siellä olikin tosi hyviä kirpputoreja.
Kerran olin itse tänä kesänä myymässäkin, mutta mitenkään kauheasti en sillä reissulla päässyt nettoamaan. Kivaa oli silti istuskella auringonpaisteessa ja tehdä halvalla niitä vähäisiäkin kauppoja. 

Kirppislöytöjen ehdoton ykkönen on tämä ihana puinen aarrearkku Tonttumiehen huoneeseen:


Sinne voi ladata piiloon kauhean määrän leluja. Eli tällä kertaa ostin ihan yleishyödyllisen sisustuselementin! Ollaan nyt muutenkin saatu Tonttumiehen huonetta jo ihan hyvään uskoon. Kuvia projektista on tulossa myöhemmin.

Toinen samalla reissulla mukaan lähtenyt tavara oli tämä valaisin:


5 euroa lamppuineen. Kaupasta tuskin saa edes tuota lamppua siihen hintaan. Nyt tuli siis valaisinkin kaupan päälle. Tämäkin ostetttiin Tonttumiehen huoneeseen. Väri on ehkä vielä hieman kellertävämpi kuin kuvassa. Toiveissani olisi löytää myös kattolamppu tähän samaiseen värimaailmaan.

Löytöihin lukeutui myös muutama laukku:
 


Alla oleva mustavalko -raidallinen on ilmeisesti Vuokko Nurmesniemen kassi. Tai niin ainakin päättelisin.


Keittiöön löytyi uutta ilmettä:



Nämäkin Iittalan snapsilasit olivat vain 1,50 € / kpl!!!! 


Ja sitten löysin vähän joka paikasta näitä piirakkavuokia. Nyt vielä pitäsi keksiä mitä niillä teen. Hienoja ne ovat kyllä noinkin, mutta jonkun tarkoituksen haluaisin niille antaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti