tiistai 28. elokuuta 2012

P_A_R_V_E_K_E

Hiphei, se on valmis! Tai no ehkä jotain pikkujuttuja vielä puuttuu, mutta muutoin. Tässäpä heti kuvia:
Virittelin Marimekon Mökki -kankaasta ja kiilakehyksistä taulun seinälle. Alunperin sen piti mennä vastakkaiselle seinälle, mutta kissankiipeilypuun ansiosta siellä on niin paljon hässäkkää, että päädyinkin tauluineni tälle puolelle seinää. Lisäksi partsin ovi aukee tälle puolelle, joten sinne ei mahtuisikaan muuta kuin tällainen lättänä yksityiskohta.
Arhg, kun tätä partsia on hankalan muotoinen kuvattavaksi...mutta tältä se siis näyttää toiselta puolelta katsottuna. Laitoin pöydällekki samaa kangasta, niin tuli yhtenäisemmän näköistä. Ekassa kuvassa on muuten ton Mökki -kankaan oikeet värisävyt.
Tää on sit partsin toinen puoli. Tilattiin kateille kunnon kiipeilypuu mistä tähystellä lintuja ja muuta takapihan elämää. Tässä alla vielä ystävykset testaamaassa niiden uutta viihdekeskusta. Huomaa patsasmaisen Miinan kieliasento!
Sitte vielä kuva miltä partsi näyttää olohuoneesta katsottuna. Tohon pöydälle pitää vielä jotain matalaa keksiä, joku vati voisi olla hyvä ja sopivan värisiä kynttilöitä tai tuikkukippoja.Toi ihana koivu on kai kaatouhan alla. Jotenki se on laho tai jotain. Se on todella sääli, koska sen lisäksi että puu on niin kaunis, se  peittää myös hyvin näkymää vastakkaiseen taloon.
 
 En tiedä kuinka tommoset tekstiilit ja kiipeilypuu tulee menestymään partsilla vuoden ympäri. Olisi kiva vaihtaa noita tekstiilien värityksiä. Joka vuodenajalle omat sopivat kuosit. Vähän tietty rajoittavia tekijöitä ovat noi kellertävät seinät ja se että parvekke on suoraan yhteydessä olkkari / keittiöön. Ensi kesänä on tarkoitus laittaa tuonne katosta roikkumaan tomaatti-ampeli ellei parikin....nii ja yrttejä pitää olla ja ja ja....

Nimiäisjuhlat senku lähenevät. Ne ovat siis tämän viikon lauantaina. Nyt on nimikin päätetty. Toistanimeä mietitään vielä...Tarjoilut ovat kyllä sentään selvät. Huomenna lähdetään tonttumiehen kanssa täydentämään juhlaa varten servetti, maljakko,kynttilä yms. tilpehööri varastoja Ikeaan.
   Vielä loppukevennykseksi kuva Tahvosta tiiraamassa misuja netissä:

3 kommenttia:

  1. Hitto miten hyvännäköiset kattimatit ja parveke tietysti. Todella valokuvauksellisia kissoja.

    VastaaPoista
  2. Toi mökkuosihan pelastaa sen parvekkeen sen keltaisen ällistyttävyydeltä! Hyvä Miija!

    VastaaPoista
  3. Juu,Tahvo ja Miina oaavat poseerata! :)
    Ja kiitos Daisy, oli kyllä vähän kuosien ja värien kanssa vähän miettimistä...

    VastaaPoista