perjantai 3. elokuuta 2012

Mitä Rytölään kuuluu?

Vihdoinkin partsin kimpussa! Pääsin eilen pitkästä aikaa pensselin varteen maalatessani partsin lattia lautoja. Kävimme aluksi pientä käden vääntöä millainen lattia partsille oikein tulee. Siipalle olisi riittänyt perinteinen lattiamatto, mutta se ei taas tullut minulle kuuloonkaan ja hetken näyteltyäni :( -naamaa olimmekin surffaamassa netissä tutkimassa lankullisia vaihtoehtoja.


Hommasimme lattiaan ihan tavallista  höylättyä koivulautaa ja siippa vielä korotti lattian. Pitääkin ottaa huomenna kuva siitä millainen kammotus lattia alun perin oli. Koska partsin seinät ovat haastavan kellertävän sävyiset piti lattian väriä vähän miettiä. Alunperin olin ollut valkoisen kannalla, mutta koska pinnatuolitkin ovat valkoiset niin halusin vähän kontrastia tilaan. Niinpä päädyimme Woodex aqua classic puunsuojaan (joka on sävytetty värinumerolla 1835). Tällä saatiin laudan kellertävä sävykin heikosti näkymään, jolloin se yhdistyy noihin seiniinkin.
Nyt partsilla on vasta tuolit ja niihin epäsopivat, mutta täydellisen väriset pehmusteet, sekä ikivanha räsymatto. Pöytä pitäisi mahdollisimman pian löytää tai siipan sellainen nikkaroida. Huomenna olisi tarkoitus ostaa kasveja tuomaan tuonne vähän eloa. Sitten puuttuu vielä iso kissojen kiipeilypuu ja pari muuta juttua ja sitten meillä on vihdoin valmis parveke.

Olin tänään muutamia tunteja ensi kerran erossa Kermitistä. Hyvin oli sujunut isukin ja poikasen laatuaika sillä välin. Kävin ihastelemassa Kaisaniemeen eilen avautunutta uutta Kodin Ykköstä. 


Mukaan tarttui tällaiset purnukat kylppäriin pumpulille ja vanupuikoille.


Innostuin vielä shoppaamaan Lush:sta jäätelöpallon näköisiä kylpykuulia kylppärin mariskooliin.

Onpas muuten ankeat kuvat tällä kertaa tässä jutussa. Olisi pitänytkin kuvata mitä ihastuttavia lahjoja jälkeläisemme on kasa päin saanut; kukkia, pehmoleluja ja vaatteita. Ja jotain minäkin sain, ihan tämän blogin ansiosta :) kun täällä visersin miten tekee mieli mokkapaloja, niin sain hyvän satsin niitä ja pinon mustavalkoisia kissakortteja keittiön seinälle. Lahjoja on niin ihana antaa ja saada!

P.s. Olen muuten sijoilla 3. ja 12. siinä kattauskilpailussa. Kisa päättyy ylihuomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti