maanantai 2. heinäkuuta 2012

Singerin laulamaa

Taidanpa jo hieman raottaa Kermitin tulevan huoneen ovea ja esitellä ompeluksieni avulla mihin suuntaan siipan entinen mancave on kovaa vauhtiaa muovautumassa.

Ensisänky.
Pelkkä pahvilaatikko oli ajatuksena jotenkin kolkon oloinen jälkeläisemme ensimmäiseksi nukkumis paikaksi, joten päätin yksi ilta hieman askarrella äitiyspakkauslaatikkoa viihtyisämmän näköiseksi. Siispä tuumasta toimeen ja Marimekon kankaita, teippejä, nappeja ja sakset esiin. Lopputuloksesta tuli tällainen. Silitellessäni ja viimeistellessäni laatikon reunoja tuumasi siippa, ettei minun kannata kiintyä laatikkoon liikaa, koska se kuulema on kohta yltä päältä vauvan oksennuksessa. Jepjep.



Tilkkupeite vaunuihin.
Jaahas, tää onkin kuvattu väärinpäin, sen pitäisi olla siis pystysuunnassa, no käsityksen tuosta nyt ainakin saa. Käytin loppupeleissä peittoon vain neljää eri kuosia liian sekavan näköinen lopputuloksen välttämiseksi. En nyt kuitenkaan ole ihan 100 % :n tyytyväinen tähän peittoon. Reunat vähän kiertää ja ovat vähän vinkurat, mutta hei, se sentään on valmis! Täähän passaa väritykseltään hyvin ensisängyn kanssa, mutta ajattelin silti käyttää peitettä pääasiassa vaunuissa.


Tilkkupeite pinnasänkyyn.
Tämän peiton olen tuunaillut lopputyönä vuonna 2001. Tein tähän "farmilla" -sarjaan myös tyynyliinoja ja koristetyynyjä, mutta ne kaikki olen joko myynyt tai antanut pois. Peittoja oli myös vihreenä ja vaalean sinisenä, mutten löydä sitä vihreää versioo enää mistään, harmi. Tämä värihän ei passaa huoneeseen millään tavoin, mutta haluan peiton nyt jotenkin olevan esillä, kun niin suuren vaivan siihen aikoinani olen laittanut. Olen siis piirtänyt ja suunnitellut peitteen kuvat, mutta itse en sitä ompelutaidottomana lähtenyt ompelemaan.











Eitellään koko "komeus" vielä kauttaaltaan.















Tässä siis hieman osviittaa  huoneen sisustuksesta. Toivottavasti saan tällä viikolla loput puuttuvat tavarat, kuten pinnasängyn patjan hankittua. Tänään tappelin hoitoalustan kanssa, sain käytetyn alustan ja halusin sen päällystää huoneen muihin väreihin sopivammaksi, mutta se osottautuikin yllättävän hankalaksi. Sain Singer paran neulankin vääntymään ja lopulta katkeamaan ompelun tiimmellyksessä. Harjoitukset jatkuvat huomenna, jahka käyn ostamassa uudet neulat koneesen.

Raskaushimot.
Olen pitkään haaveillut letuista tai pannarista ja viikonloppuna sisko-kulta tekaisi meille maissilettuja. Päälle tuoreita mansikoita ja avot! Toinen himoni on mokkapalat. En ole uskaltautunut niitä tekemään, koska todennäköisesti niistä tulisi kauhean makuisia + olisi aika riskaapelia alkaa niitä pellillistä vamistamaan, kun painoa on Kermitin myötä jo kertynyt 24 kg.....




Sävy sävyyn.
Jotta lettu -kuva saa ruskehtavan parin kaverikseen liitän vielä loppuun kuvan Miinasta, jolta välillä unohtuu kieli ulos sen vedellessä hartaana hirsiä. Sööttiä <3








2 kommenttia:

  1. Voi että Miina on niin söpö.
    Ja letuista herahti vesi kielelle. Olivat varmasti sairaan hyviä. Jos vain joskus innostuisin toimimaan keittiössä, voisin tarjoilla sinulle mokkapaloja.
    Huom, raparperit on homehtumassa jääkaappiin.;)

    VastaaPoista
  2. Teeppä raparpereista piiras niin tuun kylään;)mokkapalojakaan en oo viel saanu (vink, vink!) :)

    VastaaPoista