sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Perusjuttuja

Rytölään ei kuulu mitään uutta. Olen kartellut alennusmyyntejä tahallani ihan vain siksi, etten vahingossakaan satu löytämään mitään kivaa. Asuntolainainen ei nimittäin äitiysloman loppupuoliskolla ole kaikista vauraimmillaan. Ennen joulua kiertelin kuitenkin jonkun verran kauppoja ja piipahdin mm. ensimmäistä kertaa krääsäkauppa Tigerissa. Sieltähän olisi löytynyt yllättävän paljon vaikka mitä! Ostin kuitenkin vain tällaisen naulakon Tonttumiehen huoneeseen:


Hang it all -naulakon erittäin halpa kopio. Tai väkisinkin tuleen mieleen se kalliimpi versio. Tämä on kai tarkoitus laittaa oveen, mutta silloin ovea ei saa kiinni ja koska huone toimii myös siipan työhuoneena oli naulakko oveen kiinnitettynä hieman epäkäytännöllinen. Laitoin sen sitten roikkumaan hoitopöydän reunaan. Myöhemmin sitä ehkä voisi käyttää vaikka Tonttumiehen sängyn päädyssä yms. Toi Cole & Son Woods -tapetti on kyllä ihana, mutta aika haastava lastenhuoneeseen. Joutuu vähän miettimään huonekalujen sijoittamisia ja muutenkin järjestystä tavaroiden kanssa.

Tonttumies sai joululahjaksi hyvin sisutukseen istuvan Brio -kävelyvaunut ja paljon muitakin kivoja leluja:


Tahvo on kyllä hyvä pölvästi telkkarin kanssa. Luonto-ohjelmat ovat sen suosikkeja ja välillä se innostuu menemään telkkarin eteen taputtelemaan ruutua tai kiertää telkkarin taakse ihmettelemään, että missä ne kaverit oikein on :) Tässä vähän huono kuva, mutta kyttääjä-Tahvon figuuri on selvästi erotettavissa telkkarin edustalta:


Miina sen sijaan ei moisia typeryyksiä harrasta. Naukunaamamme on alusta asti meillä ollessaan sisäistänyt hyvin levon tärkeyden ja keksinyt uuden lempparipaikan missä harrastaa tätä leppoisaa ajanvietettä:


Tonttumiehen babysitter on oiva väline tähän puuhaan. Miinan harmiksi olemme valitettavasti joutuneet eväämään sen pääsyn sitteriin runsaan karvoitusongelman takia.

Ensimmäiset tulppaanitkin ovat jo saapuneet kauppoihin ja sisustajan mieli alkaa kääntyä jo kevään puolelle, vaikka ulkona onkin niin kovin pimeää. Tulevalla viikolla on kumminkin pakko jo ostaa ensimmäinen kimppu. Nähtäväksi jää aiheuttaako se perinteisen dominoefektin, eli menevätkö sisustustyynynpäälliset yms. samalla myös vaihtoon...

2 kommenttia: