sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinkoa ja keittoja

Onpas ihana aurinkoisia, mutta kylmän kirpsakoita päiviä tällä viikolla piisannut. Tahvokin on viihtynyt hyvin partsilla tähystys asemissa auringosta nautiskellen.

                                                                                                                                
 Perjantai olikin oikea keittopäivä. Ensin kävimme Cafe Kummassa oikein hyvällä keittolounaalla. Tarjolla oli oikein ihanaa tomaatti-papu soppaa. Kahvila saa kyllä minulta kaikki suositukset; lounaskeitot ovat lähes aina kasviskeittoja sekä erittäin maukkaita ja täyttäviä. Kahvi painii täysin omassa sarjassa (jauhetaan paikan päällä ja kupit ovat isoja). Ja miljöö on mitä viihtyisin. Tonttumieskin viihtyi lounaan ajan oikein hyvin. Hyvä niin, kesän tullen voi alkaa kierrellä lounas- ja brunssipaikkoja oikein urakalla.


Kotona kokkailimme illalliseksi kookos-bataattikeittoa ja teimme pitkästä aikaa myös hummusta. Se on kyllä hyvää tavaraa, ei vaan tule tehtyä kovin usein.


Lauantaina oli vuorossa punajuuri (paahdettuja)-vuohenjuusto-siemensekoitus- rucola -salaattia. Hunaja antoi tälle salaatille tosi hyvän säväyksen. Pääruokana kokeiltiin sieni stroganovia kera seesaminsiemen perunoiden. Oli hyvää ja toooosi täyttävää.




                                               
                                               

2 kommenttia:

  1. Nälkähän tässä tulee, kun sun blogia lukee...Tahvolle rapsutukset. Saakaamme aurinkoisia päiviä lisää. Ü

    VastaaPoista
  2. Aurinkoa ja rapsuja sinnekkinpäin! :)

    VastaaPoista