tiistai 21. helmikuuta 2012

Tuupparit

Viime lauantaina pidimme vihdoin Rytölän tupaantuliaiset, joissa juhlittiin myös sunnuntaista syntyäpäivääni. Vieraita tuli aika sopivasti, tarkkaa luku en laskenut, mutta noin 30 henkeä taisi meillä piipahtaa. Ihme kyllä naapurit antoivat juhlia klo 23 saakka, jolloin häädimme juhlakansan itse pihalle. Olin kyllä laputtanut ja varoitellut talonasukkaita tulevista juhlista hyvissä ajoin. Minä juhlin Rytölää ja itseäni pahan alkoholittoman viinin kanssa ja keskityinkin dokamisen sijasta lähinnä syömiseen.


Kuvassa pöytä näyttää vähän orvon näköiselle, mutta olin oikeasti miettinyt hieman esillepanoa. Halusin tehdä kauttaaltaan kelta-vihreä-oranssi sävyisen kattuksen ja sellainen siitä tulikin, mutta ilmeisesti pöytä ei sitten kuitenkaan olut kovin viettelevän näköinen, ruokaa nimittäin jäi yllin kyllin syömättä ja tätä ei ole tapahtunut järjestämissäni juhlissa koskaan ennen :(
Se kyllä täytyy myöntää että mitään en itse tehnyt (paitsi pasta- ja fetasalaatit), vaan kaikki oli valmiina ostettua.


Ehken onnistunut bilepöydän ruokavalinnoissa, mutta jossain sentään olen ilmeisen onnistunut näiden ihanien lahjojen perusteella. Sain siis:


Kukkasia maljakolla ja aivan huippu hyviä muffinseja , jotka todella veivät kielen mennessään!

















Peugeotin 30 cm suola- ja pippurimyllyt. Näitä olen himonnut todella pitkään. Upean ulkonäkönsä lisäksi näitä on aivan huippu käyttää kokkailussa.
















Mikähän järki oli kuvata tämä kirja tästä asennosta...
enivei, "Viiden tähden vegaani" -keittokirjassa olen päässyt vasta selailu vaiheeseen, mutta pakkohan tästä kirjasta on viikonloppuna jotain pyöräyttää. Ohjeet vaikuttavat helpoille ja pitävät sisällään ihan perus raaka-aineita. Siispä suola-ja pippurimyllyt pyörimään ja väsäämään (toivottavasti) maistuvaa vegaaniruokaa!












Melkoista viininhimoani ei juuri nämä lahjaksi saadut pullot pysty tyydyttämään, paitsi ajatuksena tietenkin että vielä joskus pääsen niitä maistamaan. Niinhän se on, että hyvä
kannattaa odottaa.















Lisää lirkettiä ja kylkiäisenä Marimekon servettejä.

















Huippu hieno Paola Suhosen "Lento" palovaroitin (toivottavasti ei tule käyttöä!) servettejä sekä kissa-aiheista vihreää teetä.











Syviä Kastehelmi -lautasia sekä Hemtexin harmaita kylpypyyhkeitä.












Ja vielä sain keräämäni Paratiisi -sarjan tarjoilulautasen ja viinirypäleitä + jo tässä vaiheessa puoliksi syödyn briejuuston.










Lisäksi sain vielä alkoholitonta viiniä, Essence valkkari -laseja, Geisha -suklaata, laskiaispullia + lime -mehua. Kylläpä kelpaa! Kiitos vielä kaikille juhlijoille!

2 kommenttia:

  1. Tarjoilut olivat aivan mahtavat. Varsinkin salaatit ja sipsit. TACK.
    Tosi kauniisti ootte laittaneet kämpän. Kyllä kelpaa Kermitin tulla maailmaan. Ü

    VastaaPoista
  2. Kiitti <3 ja kiitos myös aivan ihanista lahjoista :)

    VastaaPoista