
Puuduttavan tylsää pänttäystä tenttiin, onneksi kannustavat taustajoukot ojenivat auttavat tassunsa ja olivat kovasti hengessä mukana.

Postista paukahti viimein tällä viikolla kauan odotettu Flap -kello koristamaan Rytölän seinämää.

Harhauduin ostoksille myös H&M:n, josta harakkana löysin taas erilaisia blingbling juttuja.
Samalla reissulla testasin myös Kampin kauppakeskuksen uuden Thai -ravintolan Orchid quick & tasty tarjoaman ikisuosikkini, vihreän currytofun. Ruoka oli ihan hyvää, ja varmaan sijainnistaan johtuen ehkä myös hitusen kalliimpaa.

Sain eilen vihdoin väriä päähän ja latvojakin leikkattiin. Sulkakorviket passaavatkin hyvin uuden tukan kanssa.

Launantaina Rytölässä kokkailtiin tuparilahjaksi saadusta "Viiden tähden vegaani" -keittokirjasta oikein maistuvia ruokia. Alkupalaksi väsättiin paprikatahnalla maustettua avokado pastaalaattia. Annokoko alkupalaksi on raskaana olevalle naiselle aivan omaa luokkaansa :)
Salaatti oli oikein hyvää ja helppo tehdä. Tähän mennessä olen kokeillut viikuna focaccia ja näitä eilen kokkailemia ruokalajeja ja olen ollut en verran tyytyväinen kokeiluihin, että voin liputtaa kirjan ohjeiden puolesta.

Pääruokana puolestaaan oli pähkinäkuorrutettua tofua, cashew - couscousia ja punaviinikastiketta, jonka ohje löytyy siipan päästä.
Vegaani ruuasta puheen ollen, tässä onkin hyvä väli mainostaa ensi viikon (25.3.2012) sunnuntaisia kasviskekkereitä Uudella ylioppilastalolla. "
Tarjolla on monipuolinen kattaus kasvisruuan kirkkaimpia tähtiä seitanista herkullisiin leivoksiin! Siis ilmaista ruokaa, helppoja reseptejä ja uusia makuelämyksiä!"

Leppoisaa sunnuntaita!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti