sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Eines -ystävä vai vihollinen?

Kuten edellisessä tekstissä mainitsin, oli viikonloppu varsin ruokaisa. Lauantaina pääsin vielä brunssipöytäänkin joka oli rakennettu otsikossa olevan kysymyksen inspiroimana.

Brunssi järjestettiin Porvarilla on varaa kirjoittajan värikkäässä ja tunnelmallisessa keittiössä.


Itse brunssikin oli hauksan värikäs ja myös herkullinen, kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä:


Kattauksesta löytyi hauskoja yllätyksiä ja yksityiskohtia. Esimerkikkinä mainittakoon alla oleva lego-ukon pää, joka sisälsi macaroneja.


Olen jo muutaman vuoden miettinyt pitäisikö ostaa itselleni tuollainen kierrepilli. Lapsena kaikki juomat maistuivat paremmilta, jos ne imi kierrepillillä sisuksiinsa. Huomasin lipittäväni nytkin normaalia enemmän mehuja härvelin keikkuessa lasissani.


Sitten brunssi erikoisuuden pariin. Tarjolla oli paistettuja keittobanaaneja. Nämä tällaiset keittobanaanit olivatkin minulle aivan uusia tuttavuus. Ne ovat maultaan miedompia kuin tavan banskut ja niitä voidaan valmistaa pannulla, uunissa tai keittäen. Menivät kyllä kategoriaan "kokeiltavat ruokalajikeet Rytölässä".


Nämä paistetut banaanit kehotettiin nautiskelemaan alla olevan kuvan mukaisesti. Lupailtiinpa näillä jopa tajunnan räjäyttävää ruokailukokemusta.


Kyllä; Viipale Oltermannia kietaistiin banskun ympärille ja herkkupala on valmis nautittavaksi. Kuulosti alkuun hieman ihmeelliseltä makuelämykseltä, mutta osottautui kyllä ihan toimivaksi kokonaisuudeksi. Ihan tajuntaani en kyllä tässä menettänyt, mutta oli se parempaa miltä ehkä näyttää ja kuulostaa.

Itse olen lupautunut järjestämään tälle kolmen tähden illallinen & brunssi -porukalle kreikkalaistyylisen brunssikokemuksen huhtikuussa. Huhtikuuhun onkin aikaa hyvä tovi, joten menu kerkee vaihtua sitä ennen vielä moneen otteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti